jsem vítr a ty hladina
a láska není nevinná
vždy postelí a slovy končí
anebo se začíná
jak jestřáb který loví
a výkřiků si nevšímá
že vím proč jsi ta jediná
možná jak dávná Helena
to řeknu ale jenom tobě
mezi řádky čtyřma očima
když váháš se mě dotknout
a vyháníš mne od klína
jsi moře a já pevnina
oba víme co to znamená
a na břehu za nahé noci
toužíme se spolu protnout
dvě těla do vln vklíněná
smyslně a bez jména
jsou těla hřivny?
pak tedy mají cenu zlata
a moře poznaj natotata
po větru zpívaj ratatata
08.11.2014 12:11:25 | básněnka