Nenuť mě psát
tvými špičkami rtů na mých bezbranných lžích
Nenuť mě snít o tvých očích jež mrkají
nevědouc že je to hřích
Nejsem
a nevnímám,
nechci víc znát co je
skutečnou podstatou lásky
Nech mě jít cestou
a zabloudit do cíle
Jednou až budu mít vrásky
dozvím se, krásné jsou city,
když všechny pocity
jsou v jedno slity
v té tónině ptáků na obloze
kobylek v trávě
Tehdy je život krásný
vždyť je to dobré, a mám radost číst něco, co se nehemží zaláskováním a prvoplánovou radostí ze života :_D
21.11.2014 21:29:24 | CoT