měla jen
.
měla jen nesmělý
jako kdysi úsměv
chvěl se za tebou
a ty jsi uvázal její
v ranci na ramena
a obcházel její rty
kterými tě zradila
jak měla tě ráda
až dnes v ranci
marně hledáš
mezi všemi
rty jenom
její dlaně
a rána
.
Přečteno 403x
Tipy 5
Poslední tipující: zdenka, Jort, Putovatel, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)