... že není sama
půlsamec čapka
prej hostům vaří eden
a tichem slasti
oddychuje pěna
červená hoří ledem
tkanice paží...ráže dělá?
má jméno Ženy
a nebo jméno Muže ?
zná ventilaci pro anděla
který byl kdysi sveden
za bouře která zněla
rudým nebem
křídlem chycen
v pasti
09.11.2014 16:27:16 | josuatree
je někde tady a přeci daleko
a hrdlo řeže
s poloprázdným lukem
potírá tělo tukem
bez otěže...má jméno Muže
já jméno Ženy
09.11.2014 18:05:56 | básněnka
Ja jsem taky byla andel kdysi ale je to tak davno ze si z toho nic nepamatuji :-) jako vzdy dobre napsane zeno i fotka ..:-)me fascinuje ta lampa
09.11.2014 13:34:55 | xoxoxo
Není prý sama
v dlani kroutí se jí chlad
stromy natahují ruce a kreslí jí po těle stíny
Není prý sama
to jen její milý neměl čas
a tak se prochází za svitu lamp
dech podobá se páře
večer jak stvořený pro rebely
černá tma a bledé dýchání lampy
Není sama
náměstí mrká rozespale
a chodník má bolavá záda
řekl že jí má ji rád
to bylo včera k ránu
a ona ho má taky ráda
náměstí má kruhy pod očima
a jí se stýská.
Některá setkání jsou vzdáleně blízká...
09.11.2014 13:09:58 | Elisa K.
..nejlepší "ventilací pro anděla" je vítr básně..to si musím vzít k srdci..
díky Tobě básněnko..:-D
09.11.2014 09:50:11 | Frr