Dívám se jak stárneš, každým dnem je hnědá šedější.
Modrá v tvých očích topí mě vždy, když zavadím pohledem.
Červený obyvák a tvoje rty, jsem si vším vždy jistější.
Teplo z našich těl nemizí ani se slunečním západem.
Oba dobře víme, že vše je perfektní jenom chvíli.
Ale já nedokážu o tobě nepsat rýmy.