Pod deštníkem
Anotace: ...to když si někoho pozvete pod deštník a on vám vleze do hlavy
Co to bylo za nápad?
Mám z něj tu njezaomtanější duši.
...zas jen snít, toužit, tápat,
sama v nikde,
úsměvy a šuškání do uší
pod deštníkem
náš dočasný mikrosvět
a nad deštníkem zamlžené nebe.
Chvilku. Záblesk. Minuty spolu
splácím uvědoměním, že jsem a už i budu bez tebe
ochutnat tvé pohledy nad skleničkami u jednoho stolu,
kam to jinam mohlo spět...
Co to bylo za nápad,
chtít si tebou pochmurný den osladit,
nechat si tě spolu s deštěm do vědomí nakapat
a pozvat si tě pod deštník a do hlavy?
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Lioness, Frr, Putovatel
Komentáře (1)
Komentujících (1)