Anotace: Noční přání
Ve vzájemném sevřeném,
něžném i živelném
pomatení času
vnímám hloubku hlasů.
V pevném sblížnění
až na vrchol smíření,
otevřít hranice,
složit meče a přeslice.
Hořet. Bez čaje a teploměru.
jo přímo planout...s naléhavou sálavostí...:-)
16.11.2014 16:32:53 | básněnka
Děkuji. Ano, a neléčit se. Beztak na to nic nezabírá
16.11.2014 16:49:13 | MARKO
Hořet !!!... :-D
14.11.2014 23:22:17 | Frr
Děkuji za návštěvu...ano hořet a hlavně žádné ledy♡.
15.11.2014 12:53:54 | MARKO
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?