Hřejivá paleta podzimních vlasů
rozdí se v tuláka snáři
barevné tóny jablka ráje
zračí se v zardělé tváři
a tvých očí rosy lesk
jak krůpěje bystřiny
stékají do mé duše
černý kůň mi v srdci kluše
když tvůj pohled smyslný
ve vzduchu zavoní
nakloním
svou hlavu
ať zase jednou slyším
lásky třesk přes stesk.