s předtíranou touhou
pod zlatem slunce
jak schody mírně točítý
nálady plynou
a podobně pocity
jen obloha zvedá se
do ticha celá
a svíravě
bledá je
jak trojská unce
lehká je láska
i spálené dřevo
a piliny slov
pro Adama s Evou
co zůstali
bez ráje
a já kdesi
s tebou
naslepo
hledám je
je jako mince do mincíře
občas prej podobá se zvláštní síře
nálada
pocit
souznívání
láska je láska
a tak..dokolečka...
další přání?:-)
16.11.2014 12:22:40 | básněnka