Echem
Anotace: Vnitřní loučení s platonickou láskou, která, stejně jako všechno ostatní, po čase utíká mezi prsty. A zbude zas jen ten hořkosladký nenápadný otisk/echo někdejších pocitů v duši...
Vzpomínková opojení nad tvými slovy, úsměvy i gesty,
ach, a zase na rozloučenou!
už rozplétám v sobě naše toužívané cesty,
jež se v pravdě nikdy nesešly a nikdy nezapletou
Poeticky snové vzpomínání,
na tisíc sluncí neprožitých dnů,
nejsme spolu, nebudem, to pro nás vítr mraky nerozhání,
však nenávratně echem otiskl ses do mých snů
Přečteno 387x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, knihomolka, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)