Ztrácím stín,co má být můj
Anotace: .............bojím se,že již je tvůj...
...tiše se bojím,kdy spadnu na chladnou zem...
...čekám na okamžik,kdy noc změní se v den...
/snad navždy/
...zrcadlím se v hlubině skutků...
...oči zalité,jdeš krajinou smutků...
/snad někdy/
...vidím anděla,druzí ho nevidí...
...slepá jdu,vrážím do lidí...
/snad nikdy/
...ztrácím stín,co má být můj...
...odezírám ze rtů tiché "stůj"...
/snad víš kdy.../
Komentáře (0)