Co pro mě jsi
Anotace: Prostě co pro mě jedna osoba všechno je
Jsi mé světlo uprostřed tmy,
Má noc mezi všemi dny.
Můj krásný sen mezi nočními můrami,
Bílý pták mezi těmi černými.
Můj přístav uprostřed bouře,
V suchu jediná louže.
Jsi smích uprostřed pláče,
Jediná pravda prolhaného lháře.
Sníh uprostřed léta,
V básni jediná věta.
Komentáře (0)