Přestává to býti srandou,
když zaslechneš puknutí svého srdce.
Zbývá ti na kolena padnout.
Nejdradši by jsi dal duši, kolemjdoucí smrtce.
Ve spadaném listí a v louži,
klečím... v očích slzy touhy.
Na mě dopadají deště proudy,
lesní stíny se kolem plouží.
Zoufalý skřek z niter mých,
zastrašil veškerou zvěř.
Přešel mi po tváři marný smích,
smutku běž, jen běž....