Nejistota
Anotace: taková kraťoučká co mě napadla o přestávce po jednom rozuhovoru
Ruce se blíží,
blíží se k sobě.
Neví co bude,
neví to obě.
Budou dál přáteli?
Nebo i víc.
Co se to stalo?
Nezbylo nic.
Ona je sama
a on je sám
Stalo se to,
čeho se bál.
Komentáře (0)