Nešťastná láska svazuje a bolí
že chuť mám až tak,
vytrhnout srdce z těla,
posypat ho solí
a být volný jako pták,
nezajímat se o cokoli
odletět vzhůru do oblak.
Láska do života vstoupí,
zavoní jak magnolie květ,
zůstáváme sami, hloupí
a hroutí se nám celý svět,
doufám že miloval nešťasně
jsem opravdu už naposled.