Moudrost
Anotace: Kdy konečně dospěju...?
Jednou řekl kdosi
že lidstvo
zabíjí
láskou
miluju tě
moc tě miluju
pomáhá míca
pohladit kočku a přede.
Díky za každé nadechnutí
za každý den
za každý polibek
za každé pohlazení
milovat?
Jak chceš vidět do duše?Jako do otevřené knihy
trápení druhých
oheň a vášeň pomáhají
snad jsem se změnil
mám ji rád
pořád stejně bláhový
kdy mi dá odpověď
Snad si mě zavolá z hrobu
a řekne mi
smrt
rozdělení
nevěsta
růže
já tě tak miluju...
Komentáře (0)