Anotace: ...jemně dohasínající mají ještě svou vůni... :)
Sbírka: IntimListy Kateřině
V noci típneš cigaretu
a rudými vlasy obejmeš chladný půlměsíc
Ach, mé stěny by mohly vyprávět...
V rozhlase hlásí zprávy
o tom, že jsi ke mně přišla
a počasí je na předělu času nevlídné.
Tvé smysly, hebké jako tělo kočky
a zlatopěnný odlesk tvých naušnic
a típnutou cigaretu
navštíví mě v lehkých záclonách.
Zachraň mou noční touhu
v prosincových nocích...