Chci jen....
Anotace: ..to po čem toužím,a přitom je to tak blízko...
Chci jen něžné pohlazení,
co v polibek se změní.
Chci jen jeden pohled Tvůj,
uchovat si ho jako největší poklad svůj.
Chci jen jediný i letmý dotek rtů,
nechat Tě vstoupit do mých snů.
Chci jen objetí teplé,
pohladit ty líce bělé.
Komentáře (2)
Komentujících (2)