Spíš
a světloplaše prožíváš můj sen
nad střechami a dýmem z doutníku
světélkuješ jako včerejší noc.
Přijď ke mně
až tvé velké oči spatří můj dům
Přileť, ať zase vím
pro co tolik žít.
tak si tak tiše pobafávat:-)
22.11.2014 21:17:28 | básněnka
Přesně tak... :) Ale nesmí z těch komínů být ten kouř moc cítit.... :D
24.11.2014 19:49:05 | Zasněný básník