Láska
Když Taya nemá páru,
proč je tak hloupá,
proč není nic jak má být,
proč nic nemá řád,
proč neexistují radostná rána..
Proč je pořád den a noc?
Nelze zastavit čas.
Proč žena s mužem nemůže být,
s tím, se kterým by chtěla být.
Chybí jí úsměv a polibek k ránu.
Chtěla by zastavit čas,
vychládá žár, když se rozhoří..
Kde je ta něžnost, láska k sobě samé, láska k nám.
Přečteno 480x
Tipy 3
Poslední tipující: knihomolka, danaska
Komentáře (3)
Komentujících (2)