Anotace: noční fantazie
...chvilku jsem tu nebyl ...a vidím , že jsem se vrátil včas ...pěkná ... jestli je prožitá pak nemám slov ...
31.01.2007 07:19:00 | WhiteSkull
Já posílám Ti skromný dárek,
krabičku sirek
a jednu svíčku zabalenou.
Posviť si na ten povedený párk.
Pak i možná,
v té tmě tmoucí,
tam trošku vzadu,
uvidíš jednu lásku ,
asi,
jen maličko unavenou.
Přeji krásný večer.
30.01.2007 21:51:00 | kouzelníček