Už zase píšu
Anotace: Jedna dívka mě ponoukla ke psani. Tak jsem začal poeticky, než svině podvědomí přitáhla démony...
Už zase píšu
a básníkům jsem dalek,
když křivku stáčím
jak tvoje vlasy.
A z mého pera
pár modrých kapek
a v jejich sytosti
vnímám tvé oči.
Nakreslím ústa
prstem od vína,
jen ať mi voní
tak jako prve,
než z naší lásky
zbyla jen špína.
Teď už jen tečku...
...zbytkem mé krve!
Přečteno 544x
Tipy 8
Poslední tipující: Hesiona-Essylt, Jort, Piedro, LadyElis, knihomolka, Putovatel, jitka.svobodova
Komentáře (0)