My
Anotace: Půl a půl jsou jeden
Tisíce na Tebe vzpomínek
hlavou se mi honí,
jen jméno Tvé zašeptám
a vzduch tak opojně voní.
Jsi moje ráno
a jsi můj den,
jsi moje cesta
z trápení ven,
jsi nádherný večer
s Tebou strávený jen,
jsi nejhezčí můj
co zdá se mi sen.
Tak nemůžu myslet
na nic jiného už,
vím že Tys moje žena
a já jsem Tvůj muž.
Přečteno 446x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova, Stín
Komentáře (0)