zaslechnout slova o nás
ve tvých ústech ukrytá
jak mi něžným hlasem říkáš
že tvé srdce se mnou počítá
a číst si ve tvých očích
tak nejen o tom sním
a vidět jak se svlékáš
nad postelí sehnutá
jak převlečená steleš
a večerem jsi netknutá
když na boky ti sahá
můj iluzorní stín
a šeptat že tvá láska
je smyslem mého života
to před nocí si přeji
a blízko mít tvůj klín
že ses prý svlékal
tak trochu před večerem
mý ruce vzal si
a už si steleme
a sníme
v očích zrcadla
a z boků břehy bez hladiny
nevyvřelý hlíny
pro iluzorní stíny
25.11.2014 17:54:30 | básněnka