Svatba jinocha Jiřího
Anotace: Rodina, láska, zdraví, štěstí, pohoda, krása
Krása se občas snoubí s láskou,
to když zamilovaný Jiří jede za svou kráskou
Ve vší počestnosti
chce založit rodinu
aby neprošvihl biologickou hodinu
Zdraví má zatím na rozdávání
unese pytel jako prd
štěstí, že nepije, nefajčí
sic by záhy natáhl brk
Tak ku pohodě mu zatím stačí
bude veselka
a o to tu kráčí
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen
Komentáře (4)
Komentujících (3)