Anotace: :)
Sbírka: IntimListy Kateřině
Než dorostou
větve stromu noci
zkus je
potichu posbírat
jako kousky snů od koní
a zalij mne
mízou
jako každou noc.
hladivá... noc je zázračná..
27.11.2014 01:10:13 | zelená víla
Přesně tak, zelená vílo :) Děkuji za návštěvu! :)
28.11.2014 20:15:49 | Zasněný básník
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?