Rozhodni se!
Anotace: Rozhodnou se není těžké pro ty co milují, horší je, když druhá půlka nanapíše a nemluví........
Nemluvíš.
Nechceš mě znát.
Přehlížet mou přítomnost,
to ubohé se mi zdá.
Bolí to.
Nevím zda to víš.
Chci tě,
hra zkončila.
Bojím se to říct.
Nech toho
netrap mě dál ,
řekni jasné ano nebo ne.
Vždyť už všechno si mi vzal
soudnost,svobodu i srdce.
Tak rozhodni se sakra přece!
Komentáře (2)
Komentujících (2)