Anotace: Dlouho jsem nepsala , takže po dlouhy dobe sem neco davam. Mozna to bude trochu zvláštní. Než se do toho zase vic opru. :)
Já a ty , já.
Omlouvám se , byla jsem jiná.
Odešla jsem bez rozloučení.
Nemohla jsem to vydržet, to sebe zkoušení.
Ty jsi byl jedinečný, toho si važ.
Mojí a tvojí dceru pořád chraň, je jediná, co po mně máš.
Oči velké hnědé, vlasy jako havran.
I nosík můj je jí dán.
Po tobě čelo má.
Uši ty jsi jí také dal.
Až vyroste mojí truhličku jí dej.
Střež ji, v srdci mě navždy měj.
Pro mě těžké bylo Tě a dceru opustit.
Ale bylo to pro mě lepší, nechtěla jsem se trápit.
Snad se tam nahoře někdy střetem.
Miluji Tě!! Ahoj