Andělé na kříži
Anotace: ...odejde mládí,láska.okouzlení a zůstane jen nekonečný stesk... A.S.Puškin
Andělé na kříži
Až jednou budu zase sám
Na svatém vršku navštívím chrám
Tam na mou duši bolavou
Nasadí mi korunu trnovou
Mé srdce přibijí na kříže
A mé tělo bude bez krve, bez tíže
Potom kříže k polím a cestám postaví
Aby všichni lidé láskou bolaví
Své hříchy na kříže předali
Na kříže na kterých andělé sedali
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
Komentáře (0)