po dráždivém milování
za sevřenými víčky
zůstává vypáraný svět
a noc v nich tichá nevěrná
jak šmouha na skle
slepnoucího zrcadla
až ke křivce boků
odkrytá máš záda
popadáš sotva dech
a hladkým tělem laskáš
světlo tenké svíčky
zmlklé ve zpověď
se zavřenými víčky
nevěrně čistí samotnou nocí
čekáme na rojení hvězd
na posvěcení lásky
co brát si nebo dávat
na přikloněných rtech