Anotace: ...
Talismany na krku a korunky do kapes
Vymlouvání skutečnosti, jak ji vidí Sokrates
Požehnání od papeže a polibek od mámy
Nikomu však nepomůže, jenom smysly omámí
Pomodlení před odchodem a prosba Pána na hoře
Je Vám lidi vážně na nic, kůň bez jezdce neoře
Talismany pro štěstíčko, fungují, jen když jste pár
Kdo nezná lásku, nepochopí, smůla je pak opodál
Osamocen lásku najít, je úděl lidstvu zakázán
Lehčí je snad plavat v poušti, a utopit se nesvázán
Štěstí tedy nelze vlastnit, chceš-li ho jen pro sebe
Věřte i Vy co nevěříte, tohle nemám ze sebe
Tenhle počin diktuje mi, jen každá chvíle co jsem s ní
Žádnou chvíli co jsme spolu, moje srdce neteskní
Neteskní-li srdce lidské, tak přitahuje štěstěnu
A každé tmavé, smutné chmury, prostě hází za stěnu
Prozradím Vám, lidé smutní, co hledáte štěstí zbraň
Zahoďte vše nepodstatné a milujte bez zábran!