Pro Tebe
Než spánek Tě přemůže
princezno s úsměvem
než přivřes víčka
a opustíš zem
Povídej chvíli
O zlatých vlasech
a tvé kráse
o touze co
už skýt nedá se
A že jsme byli
V kilometrech prázna
však slyšeli dech
v samotce pro blázna
žili v tvých úsměvech
Tisíckrát pro návrat
Noc tichá
jenže bez spánku
milion hvězd a Ty
mluvící v tichu
Přijelas zvečera
ve zloudilém červánku
hubené tělo
si svedla k hříchu
Zlatý vodopád
Povídej chvíli
překrásná zlatovlásko
jenom tak malinkou
než půjdeš spát
Jestli se vrátíš
co počít si s láskou
Jen povídej vždyť
poslouchám Tě tak rád
Přečteno 643x
Tipy 20
Poslední tipující: mirecek, MARKO, ta.cupka., whiolet, zelená víla, zdenka, Lenorka, jitoush, Akrij8, Lioness, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)