Anotace: ...
Přísahám Ti, světe můj, přísahám Ti věrnost mou
Přísahám Ti v srdci mít, co ostatní mít nemohou!
Přísahám Ti do dlaně, vyrýt láskou nápis ten
Jehož slova nelze číst, však význam bude nespleten
Slibuji Ti oddat se, Tvému srdci na věčnost
A po spojení životů, snáz poznáme bezmeznost
Vdáme naše osudy, kde ženili jsme budoucnost
Kde snoubila se láska s štěstím, kde nepoznáme bezcennost
Přísahám Ti svádět boj, s tou nepřízní osudu
A všem co nás touží rozdělit, nadělíme ostudu
Oddávám se životu, připoutaný k Tvému já
A těm co nám moc nevěří, ukážeme, že se dá
Zůstat věčně s osobou, co vybrali jsme pro sebe
S kterou nám je krásně všude, s kterou nás mráz nezebe
Které vážíme si natolik a věříme v náznaky
Co přemění se ve skutečnost, že láska umí zázraky!