Anotace: ......
Věř si čemu chceš,
už jsme to probrali,
vyslechla jsi lež!
V něco jsme doufali,
už si nepamatuješ?
Teď sleduješ mě potají...
Jsem vetřelec,
kolem prázdnota nedůvěry...
Víš co?Je konec,
permanentní magnety se odpuzují.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?