Anotace: Má múza mi chybí, přestože jí skoro denně vídám :)
Sbírka: IntimListy Kateřině
Až půjdeš domů
zastav se u mně
Je mi zima z prázdných předvánocí...
Až půjdeš domů
kolem secese pozdního listopadu
dej mi tvůj prsten do mých očí...
Závidím těm zaplískaným ulicím
zahřejí je vločky ze tvých kroků
a místo mne tě na oplátku pohladí...
Až půjdeš z města
zastav se ve zšeřelém poschodí
ze tvých očí na mne skape mokrý sníh...
Až půjdeš domů
zastav se u mne
Je mi zima z tvé palčivé absence...