Mám milence
a jsem muž
a netroufám si říci,
co obnáší to víc.
Já myslím, že
pranic,
zhola nic.
A všechno na čem záleží
je on.
Jeho vůně, radost, slzy,
jeho křehké prsty
propletené s mými,
tváře z porcelánu
a srdce ze zlata.
Lidé silou táhnou nás k zemi
a na ní ubíjí.