Lze jít dál?
Anotace: Když se nemůžete stále vzpamatovat z konce velké lásky...
Tak jako rub a líc
patřili jsme k sobě.
A divit se tomu nejde
po takové době.
Teď je vše jinak,
odnesl to čas.
Skoro už neznám
tvůj milý hlas.
Proč dál se mi zdá
o Tobě pouze?
Proč nemůžu odolat
té velké touze?
Vyhnat Tě z hlavy
musím stůj co stůj,
chci aby ten život,
byl opět jen můj!
Že naděj umírá poslední
lží musí býti,
a já snad svůj život
začnu zas žíti!
Přečteno 376x
Tipy 5
Poslední tipující: Nespavec, Nergal, jitka.svobodova, bogen
Komentáře (3)
Komentujících (3)