Toužím
Anotace: Cítím, vidím, žiju
Propadám se a hřeje mě cit
není jen beznaděje
přesto neumím žít,
slunce pořád se směje
a hvězd střbrný svit,
snad i trochu štěstím hřeje,
chtěl bych jinde být,
na chvostu komety
do vesmírné peřeje,
proletět a získat do duše klid.
Přečteno 475x
Tipy 4
Poslední tipující: Lucucu, knihomolka, jitka.svobodova
Komentáře (0)