Představy
Anotace: Hladit se a dotýkat
Prsty tvé mi tělo hladí,
pomaličku dolů jdeš.
Čekám na tvůj další dotek,
své vzrušení nezapřeš.
Rozum nám už dávno utek,
šaty spadnou, musím blíž.
Maličko mě tíží smutek,
Šeptám: Lásko, všechno smíš.
Sladká touha opojení,
dávno mám už vlhký klín.
Drzý pocit utajení,
Cítím štěstí, žádný splín.
Přitisknu tě k bříšku pevně,
celého tě vychutnám.
Výkřik touhy,tiše, jemně,
Tvému oušku posílám.
Přečteno 347x
Tipy 4
Poslední tipující: Red.Ija, knihomolka, CCGREE
Komentáře (0)