Utrhni pro mě tulipán
Anotace: Takový experiment.
Jedním slovem postavím schody do nebe
Půjdu tam buď s tebou nebo bez tebe
Postavím ti z louže hrad
Můžeš jít semnou nebo tu jen tak stát
Utrhni pro mě tulipán
Ať nejsem sám
Jako ten tulipán
Co byl tady
A teď je tam
Přečteno 409x
Tipy 3
Poslední tipující: Avola, Žárovka
Komentáře (2)
Komentujících (2)