Hry
Touha nám mysl rozproudí,
v polibcích cesty vidíme.
ve vášnivém objetí,
své těla k sobě přivinem.
Dlaně po zádech dolů spějí,
dny stvořené k milování,
z hlazení a objímání
vánek dýchá na mou šíji.
Vnímáš křivky mého těla,
prsty po mém bříšku krouží.
a ta touha příliš smělá,
s polibky se stále množí.
Z jazyku těch dotyků pár,
krásně jsi mě rozechvěl.
Na celý svět zapomínám,
pro těch pár milostných her.
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: knihomolka, jitka.svobodova
Komentáře (0)