tklivý hlasy
a hladký dlaně sáhly pro haluze
i voda v síti
houpala oči
tuze...
houpaly prsty...až kamsi...do rákosí...co podzim nedonosí...co oči nevyprosí...úsměv.z.
01.12.2014 22:57:40 | zdenka
ty jsi mi s tím naprosto kápla do noty,ta fotka v doprovodu tvé básničky(nebo opačně)je dokonalá,jen tam vklouznout:-))
01.12.2014 21:49:49 | střelkyně1
waw tak tohle bych chtela jako fototapetu v loznici pres celou stenu fiiiha to je jak more vesmir vsechno chci ji :-O tedy promin mi ze opevuji obrazek ja tady vic nez basen dnes i ta fajn jinak ale me dostalo tohle nekonecno tajemno ach jo :-)
01.12.2014 17:01:08 | xoxoxo
připomněla jsi mi moře, jak jsme se houpali na loďce, pozorovali krásu a štěstí se zrcadlilo všude kolem nás... nádhera i s fotkou...
01.12.2014 14:57:47 | zelená víla
voda je nejlepší psychoterapeut...
01.12.2014 10:24:16 | iluzionistka