za slovy a mlčením
za souhlasem a čekáním
za pohledy a líbáním
za objetím a žárlením
za tímhle vším
jak přeladěná struna
bez tvých prstů zním
jen takováhle láska
bývá šeptem
pro dva hlasy
jako pramen
vyvěrající u cesty
a nezná žádná asi
to pro mě možná
česáváš si vlasy
a já je nehladím