Už je dobře
Ukrytý ve tmě, poslouchám moře,
konečně vím, že už je mi dobře.
Láska je mýtus, konečně to vím,
konečně zase po nocích spím.
Láska je mýtus, štěstí výmysl,
těmito slovy jsem zachránil svou mysl.
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: Yazmin, zelená víla, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)