a soumrak
zachvěl se ti
na řasách
v odstínech
černavého blínu
po zaprášených dnech
konečně ta chvíle
přišel tenhle čas
noc nakrátko střižená
plná našich stínů
a horká vlhká tma
někde v jejím klínu
nedala nám vydechnout
ale my věděli kam plout
ještě než dech můj
se tvým splynul