Anotace: ...
Pozoruji Tvoje oči, jak upadají s duší v klid
Přeji si jen těch pár věcí, toužím ve Tvém srdci být
Sníváš příběh plný lásky, úsměvů a krásných chvil
Usnula jsi tvrdě u mne a anděl Tvoji krásu vlil
Do pramene věčné spásy, co konejší mi srdce hlas
Který právě s touto krásou, usíná hned vedle nás
A ruku hladí ruka pravdy, posypána věrností
Která chrání naši lásku a zbavuje ji starostí
Pozoruji Tvoje oči, usnuly a tvrdě spí
Hladím Tvoje tváře ve tmě, a oči mé Tě nepustí!