ON
kyvadlo ručkou kolem skoby
rytířem stal se
mojí doby
jeskyni světlo navrátí
a v nouzi stojí před vraty
jak v duši sladká kolonáda
před jeho činy kloním záda
s ním život právě začíná
můj strážný anděl,
hrdina.
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: CoT, adaj, Madanik
Komentáře (2)
Komentujících (2)