blízkostí tak soustředěni
až svá srdce slyší bít
rukama na nahé kůži
kde se dá se dotýkají
po dlouhém půstu lační
a nemusí už o tom snít
hlučnou nocí usmířeni
zkoušejí co nebolí a bolí
od úst k ústům spolu plují
po cestě stydkou krajinou
na svých tělech která vláční
vůní vypocených solí
muž silně přitahován ženou
která se odevzdává muži
a večer dýchá z posečených polí
kam oni na soutoku lásky
těla k sobě znova sklenou
aby dovršili co soumraku dluží
včera mi partner řekl, že nejkrásnější milování je takové, když miluje muž ženu nejvíc jak umí a že takové zažívá se mnou... tady jsem si to přečetla ve verších, krásné...
04.12.2014 14:15:21 | zelená víla