JEmu
noc plnou lásky mi daruj
říkej bez nadsázky mám tě rád
a city mi prsty na prsa maluj
postel plnou růží
(bez trnů)
a taky mě a Tebe
v lahvi trocha sladkého vína
po kterém se tak opojně motají myšlenky
vana plná pěny
a hlavně Ty
a já
spolu
unikáme světa bolu
tu chvíli proměň v jedno velké nebe
létat v oblacích s Tebou aspoň chvíli chci
mít Tě blízko sebe!
noc plnou lásky
mi daruj pro krista
a vodou hlaď mé boky
dojista
a paže použij
jsi přece strom
když v srdci mám lahev s mízou
pak ať mne vezme hrom
do nebe nebeskýho pudeme
bez láskybolu
06.12.2014 14:01:24 | básněnka
... jen trochu vína na dobrou noc... a pak už jen létat v oblacích, jeden vedle druhého... nádhera :)
04.12.2014 22:58:45 | AndreaM
...krásné..."Ty a já spolu unikáme světa bolu"...kdo by "JÍm" nechtěl být? :-))
04.12.2014 22:15:51 | bogen