Na stejném místě a přitom každý jinde
Anotace: Přijdu tam Nejsi tam Přijdeš tam Nejsem tam Každý jsme jinde U tebe noc, u mě den...
Přijdu tam
Nejsi tam
Přijdeš tam
Nejsem tam
Každý jsme jinde
U tebe noc, u mě den
Oba na stejném místě
Klam , sebejistota, tíseň
Jednou se srazíme
Skřížíme své cesty
Tam na nějaké křižovatce
Nebudu já ani ty
Pouze my
Komentáře (0)